Verdieping 

Ingrid/ Charan Kamal is een KRI gecertifieerde docent en ‘Associate’ leraren opleider. Dit betekent dat ze werkt volgens de richtlijnen van het Kundalini Yoga Research Institute. Deze internationale organisatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van de lessen gewaarborgd blijven, dat de leraren werken volgens de ethische standaard en ze zich houden aan de kriya’s die gegeven zijn door de leraar van deze standaard, Yogi Bhajan. De lering van Kundalini Yoga is enorm verdiepend en kan je blijven transformeren. Tevens is ze een actief lid van de Karam Kriya School, geleid door haar spirituele leraar Shiv Charan Singh en zijn vrouw Satya Kaur. 

Naar het beoefenen van je (dagelijkse) oefeningen en meditatie is het fijn om eens in de zoveel tijd je te verdiepen met een opleiding of training.

Leraren opleiding; Kundalini Yoga Level 1 en 2 Een jaar training die je leert om jouw innerlijk leraarschap te vormen. Of het nou in yoga of in een andere werkveld is; we hebben je nodig om op het ‘podium’ te gaan staan en jouw kwaliteiten en inzichten te delen met de wereld. Deze opleiding is een prachtige reis die door middel van het beoefenen van de techniek en ervaren van de achtergronden van de lering, je dieper bij jouw innerlijke leraar brengt.

Cherdi Kala verzorgt Level 1 en Level 2 trainingen door KRI gecertificeerd en vormgegeven door Karam Kriya, de universele wijsheid van de nummers.

https://www.cherdikala.eu

Karam Kriya en Shiv Charan Singh 

Een bron van verdieping vindt zich in de Ashram van de Karam Kriya gemeenschap, in de heuvels nabij Sintra, Portugal. De plek is open voor retraite, werkvakanties of trainingen. Er is elke ochtend een sadhana, mantras zingen, een kleine Gurdwara tempel voor gebed en regelmatig inspirerende lezingen en trainingen. Via de website vindt je ook de jaarlijkse Men’s Walk, Vrouwen Circle, Couples Course en Kruidentrainingen. 

Quinto do Rajo website voor activiteiten

Ashram Ram Dass Guru voor overnachtingen en verblijf. 

Kundalini Yoga Festival Nederland en België

Een festival is een prachtige manier om te ervaren hoe het is om in gemeenschap van Yogi’s te zijn. Samen te zingen, te eten, te mediteren en je eigenheid te vinden in de grote groep. Elk jaar zijn er prachtige festivals waar iedereen welkom is; jong en oud, ervaren of beginnend. Tijdens het festival is er altijd een speciale plek voor kinderen en (menstruerende) vrouwen. 

Kundalini Yoga Festival Nederland (Zomer editie);  26 t/m 29 mei 2023 in Baarn 

Europees Kundalini Yoga Festival/ Frankrijk; 5 t/m 13 augustus 2023 vlakbij Parijs

Projecten

Reis met de Griekse Godinnen