Kraamplan – Wat is nodig om te worden 

Geboren worden en bevallen zijn twee van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Hoewel je jezelf natuurlijk omringt met een team van professionals om je door de geboorte heen te gidsen, is de meeste steun al weg als je aan je reis als ouder begint. 

Dit Postpartum Plan geeft ouders inspiratie en praktische begeleiding over hoe ze zich kunnen voorbereiden op de kraamtijd in de eerste 40 dagen na de geboorte. Het inspireert je om jezelf, je partner en je netwerk voor te bereiden om je nieuwe gezin te ondersteunen. 

Dit plan geeft je geen garantie dat alles zal gaan zoals gepland. In de eerste 40 dagen ondergaat het lichaam van de moeder enorme veranderingen. Je baby, partner en eventuele broertjes en zusjes zullen deze ‘incubatietijd’ ook nodig hebben om zich aan te passen aan een nieuwe realiteit. Als je van tevoren ondersteuning vraagt, kun je er echter zeker van zijn dat welke emotionele, fysieke en spirituele veranderingen je ook doormaakt, je zult worden vastgehouden en gevoed door je dierbaren.

Projecten

Reis met de Griekse Godinnen