Video impressie van de Adi Shakti Midzomer dag in 2022

Adi Shakti Rode Tent 

De Adi Shakti Rode Tent is een gewijde ruimte voor diepe ‘ont-spanning’ en reflectie.

We vieren het leven als vrouw tijdens de winter en zomer festivals van Kundalini Yoga of tijdens onze eigen viering, de laatste twee jaar op de prachtige plek van Bosche Hoek in Nuenen, Noord Brabant. De volgende Adi Shakti Rode Tent staat gepland voor 25 tot 28 mei, tijdens het Kundalini Yoga Festival in Baarn 

Tijdens de momenten dat we bij elkaar zijn, zullen de hoedsters hun wijsheid delen op het gebied van heling, diep luisteren, meditatie en dans en rituelen. De thema’s van de rode tent vallen onder de volgende richting:  

– Body Awareness

– Spiritual alignment

– The Art of Doing Nothing

– The Know How of the No

– The Depth of Joy

De Adi Shakti Rode Tent

…is een plek waar alle generaties en tradities met elkaar samenkomen, met de innerlijke commitment naar onze eigen hogere waarheid, onze Sat Naam.

Wat er wordt gedeeld in de Rode Tent, blijft in de Rode Tent, we geven geen adviezen of opmerkingen over het persoonlijk delen van de aanwezigen en we beoefenen een diep bewustzijn in het luisteren en spreken als we met elkaar in gesprek zijn.

De Adi Shakti Rode Tent

…is een plek waar vrouwenwijsheid wordt gedeeld. In een geborgen en intieme setting delen we onze inspiratie, technieken en verhalen met elkaar.

De diepte van onze wijsheid is niet te vangen in een traditie.

Echter we voelen onze verbinding geworteld in de lering van Kundalini Yoga.

 

Video impressie van de Adi Shakti Midzomer dag in 2021

Hoedsters van de Rode Tent zijn allemaal verbonden met de Kundalini Yoga lering en brengen hun unieke kwaliteiten en persoonlijke ervaringen die de vrouwelijke kant van de lering belichten. Zij dragen de kennis en kracht van vrouwelijke transformatie. Ik ben dankbaar ze bij elkaar te mogen brengen in een collectief. Foto van links naar rechts 

Hari Avtar Annelies Declerck (Leuven, BE)

– Charan Kamal Ingrid Bal (Geldrop, NL)

Charlotte Charanpal Geven (Venlo, NL)

Annemieke Jagatprem Westerman (Drenthe, NL)

Kirin Shanti Corinne Rennerts (Leuven, BE) 

Pritam Dharma Jolène van der Steen (Maastricht, NL) 

Niet op de foto:

Lieselot Harmanderpal (Brugge, BE)

 

 

Projecten

Reis met de Griekse Godinnen