Yoga les

Na jarenlang wekelijks les te hebben gegeven, vroeg mijn leven om een andere indeling. Om meer beschikbaar te zijn voor het kraam doula werk, biedt ik sporadisch yogalessen en workshops aan. Mocht je graag een live les volgen in een groep, verwijs ik je naar deze website voor informatie over lessen in de regio. Mocht je verdieping willen of een persoonlijk coachingsprogramma, neem dan contact op. 

Tips voor een yogales

Eet voor de les licht verteerbare voeding en vermijd zwaar eten ten minste twee uur voor de les. Draag comfortabele kleding, bij voorkeur licht van kleur en van natuurlijke materialen. 

Hou een fles water bij de hand (minimaal 0.5 liter) en een dekentje voor de ontspanning. Mocht je het fijn vinden, kun je gebruik maken van een kussentje. voor extra ondersteuning van je bekken, onderrug en knieën. De yoga wordt gedaan op blote voeten, en sokken kun je gebruiken voor warme voeten tijdens de ontspanning.

Na de yogales is het belangrijk om goed te drinken en een ontspannen state-of-mind te houden. Probeer in je eigen dagritme iets van yoga toe te voegen, al is het een paar diepe ademhalingen of wat strek oefeningen.

Online Yoga

Voor de online yoga online is het belangrijk dat je in een lichte ruimte zit met het scherm goed voor je. Zet het geluid niet te hard, het kan tijdens de ontspanning storen. Omdat je voor het scherm zit, is het belangrijk extra water te drinken. Probeer niet te pauzeren of weg te lopen maar de les te volgen alsof je in een groep zit.

Projecten

Reis met de Griekse Godinnen